Hacked By DeAmoNeRoR
Hacked By DeAmoNeRoR
ΑρχΣελίδα | Προσωπικά Στοιχεία | Εισαγωγή | Ενεργά θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Ολα τα Forums
 Κανόνες Εγγραφής & Συμφωνητικό Πολιτικής
Κανόνες Εγγραφής & Συμφωνητικό Πολιτικής

Εάν συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, πιέστε το κουμπί "Συμφωνία". Ειδάλλως πιέστε το κουμπί "Ακύρωση".

Για να χρησιμοποιήσετε το forum, θα πρέπει να δώσετε ως στοιχεία τον κωδικό χρήστη (username), τον κωδικό πρόσβασης (password), και το e-mail. Οι διαχειριστές του forum, καθώς και οι ελεγκτές (moderators), δεν είναι υπεύθυνοι για τις ιδιαίτερες πρακτικές ατομικότητας (privacy) που μπορεί να εννοεί για τον ευατό του ο εκάστοτε χρήστης. Εχετε υπόψιν ότι οι πληροφορίες που βρίσκονται σε περιοχές τύπου forum όπως αυτή, είναι ουσιαστικά πληροφορίες για το κοινό, δηλ. δημοσιευμένες σε όλους, και ως εκ τούτου θα πρέπει πριν εισάγετε τα δικά σας στοιχεία, να σιγουρευτείτε ότι θέλετε να μοιραστείτε με άλλους χρήστες τις προσωπικές σας απόψεις, τοποθετήσεις και πληροφορίες. Προτρέπουμε τους χρήστες που τυχόν βρουν απρεπές υλικό (πληροφορίες, εικόνες, κλπ.) από άλλους χρήστες μέσα στις σελίδες του forum, να μας το αναφέρουν μέσω e-mail. Έχουμε το δικαίωμα να διαγράψουμε ή/και να τροποποιήσουμε χωρίς καμία προειδοποίηση, οποιεσδήποτε πληροφορίες θεωρούμε ως μη κατάλληλες, απρεπείς και ανάρμοστες στο forum.

Ενδέχεται οι σελίδες του forum να περιέχουν συνδέσεις (links) σε άλλους εξωτερικούς δικτυακούς τόπους ή/και αρχεία. Μη έχοντας τον έλεγχο του περιεχομένου, δεν μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε ότι οι σύνδεσμοι αυτοί δεν θα σας είναι δυσάρεστοι ή ενοχλητικοί. Φυσικά, έχουμε την δυνατότητα και το δικαίωμα - εφόσον γίνουμε γνώστες τέτοιων περιπτώσεων - να διαγράψουμε άμεσα συνδέσμους που θεωρούμε ως ανάρμοστους και απρεπείς.

Το forum δίνει στους χρήστες δύο εναλλακτικές, για αλλαγή και τροποποίηση της πληροφορίας την οποία παρέχουν μέσα από το προφίλ τους:

  1. Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με το username & password τους και να αλλάξουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το προφίλ τους.
  2. Στην περίπτωση που έχουν ξεχάσει ή χάσει το password, οι χρήστες μπορούν να στείλουν e-mail στο info@transplantation.gr.

Για την συμμετοχή σας στο forum, θα πρέπει να ανοίξετε (turn on) τα cookies στο δικό σας φυλλομετρητή (browser). Τα Cookies χρησιμοποιούνται για την φύλαξη του username & password, τα οποία και σου επιτρέπουν να κάνεις τη σύνδεση.

Πιέζοντας το κουμπί "Συμφωνία" αποδέχεσθε ότι είστε χρήστης ηλικίας άνω των 13 ετών. Ακόμα, αποδέχεσθε την ευθύνη για οποιαδήποτε πληροφορία ή αρχείο εμφανισθεί υπό τον δικό σας κωδικό χρήσης (username). Επίσης συμφωνείτε ότι δεν θα στείλετε προς δημοσίευση οποιαδήποτε πληροφορία της οποίας τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα (copyright), καθώς και πληροφορία η οποία μπορεί να θεωρηθεί πρόστυχη, ενοχλητική, μισητή, απειλητική, σεξουαλικού περιεχομένου, επιθετική ως προς την ατομικότητα (privacy) των άλλων χρηστών ή μπορεί να περιέχει μη νόμιμα στοιχεία.

Εάν συμφωνείτε με τους κανόνες και όσα έχουν παραπάνω αναφερθεί, τότε πιέστε το κουμπί "Συμφωνία" , ειδάλλως πιέστε το κουμπί "Ακύρωση".



Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του forum στην περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ερώτηση για την δήλωση ατομικότητας (privacy) ή τη χρήση της λειτουργίας του, στο info@transplantation.gr


  Hellas On Line